Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Oferta formativa per a entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès

Oferta formativa per a entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès

21 de setembre de 2016

L’Ajuntament organitza un curs i cinc conferències formatives en el marc del programa ‘Obre’t portes’

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, organitza cinc conferències formatives i un curs per a entitats sense ànim de lucre. Les conferències formatives són: Fiscalitat Associativa, Recursos lingüístics en línia, La protecció de dades, La captació de voluntariat, i La llei del voluntariat (llei 25/2015), i el curs es titula Dinamització d’equips de voluntaris.

La primera conferència La Fiscalitat associativa, es realitzarà el dilluns 3 d’octubre i anirà a càrrec de Roger Santiago, assessor fiscal, laboral i comptable especialitzat en entitats sense finalitat lucrativa en totes les seves formes jurídiques.  

La segona conferència Recursos lingüístics en línia es realitzarà el dijous 6 d’octubre, i anirà a càrrec de Teresa Casanellas, tècnica del CNL de l’Alt Penedès.

La tercera conferència La protecció de dades de caràcter personal es durà a terme el dilluns 24 d’octubre i anirà a càrrec de Patrícia Julià, llicenciada en Dret i màster en dret mercantil. Des del 2010 advocada de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

La quarta conferència, Captació de Voluntariat, es durà a terme el dilluns 7 de novembre, a càrrec de Laia Bernués, educadora social i directora de l’AFEV Barcelona.

La cinquena i última conferència Llei del Voluntariat (llei 25/2015) es durà a terme el dilluns 28 de novembre i anirà a càrrec d’Esther Prats, psicòloga  i tècnica de Barcelona de la FCVS.

Totes cinc conferències es realitzaran a l’Escorxador, a les 19 hores, i són gratuïtes. Per assistir a qualsevol de les conferències cal inscripció prèvia per tal d’adaptar al màxim els continguts de cada tema.

Podeu fer-ho a través de correu electrònic, a l'adreça escorxador@vilafranca.org o bé podeu trucar al numero de telèfon 93 890 04 59, o presencialment a l’Escorxador , carrer de l’Escorxador 21, amb horari de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h. 

El curs de Dinamització d’equips de voluntaris es durà a terme el dies 13, 17 i 27 d’octubre, amb horari de 10 a 14h, també a l’Escorxador i anirà a càrrec de Laia Bernués, educadora Social i directora de l’AFEV Barcelona.

Per assistir a curs cal inscripció prèvia a l’Oficina del Voluntariat. Podeu fer-ho per correu electrònic, voluntariat@vilafranca.org o bé presencialment a l’Oficina del Voluntariat, carrer Santa Maria, 2, 1er pis, amb horari de 9 a 14h.