Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Voluntariat per la Festa Major

 

Els Administradors de la Festa Major 2018, en col·laboració amb l’Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca i la plataforma Minuts, impulsen un programa de crides de voluntariat, adreçat a totes les persones interessades a col·laborar amb la Festa Major.

Vols fer de voluntari per la Festa Major de Vilafranca i viure-la des de dins? 
Els Administradors de la FM2018 obren la propera edició al voluntariat, amb l'oportunitat de participar en diferents dels actes que organitzen. 

Per apuntar-s'hi, cal ser major d'edat i  tenir ganes de participar activament a la festa. Les persones interessades, s'han de registrar a la plataforma Minuts o acudir presencialment a l'Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès (c/Santa Maria, 2 - 1er pis.)amb cita prèvia trucant al 938920358 o via Whatsaap 608349528.

Els voluntaris podran bescanviar les hores de col·laboració per activitats culturals, formació, serveis i experiències! #tothomapunt

 

Propostes Voluntariat per la FM

L'Oficina del Voluntariat, servei municipal que informa, assessora i orienta les associacions i la ciutadania sobre el voluntariat, té entre els seus objectius principals el de donar visibilitat i reconeixement social a l'acció voluntària com a expressió de ciutadania activa. Amb iniciatives com la que proposen els Administradors de la FM2018, obertes a tota la ciutadania,s'ofereix una bona oportunitat de mostrar, una vegada més, la importància de la participació ciutadana com a manera de col·laborar en interessos comuns.

En aquesta línia, l'Ajuntament de Vilafranca, en el marc del projecte Implica't que té com a objectiu estimular mitjançant les noves tecnologies, i en concret amb la plataforma Minuts.cat -proposta guanyadora del programa Ciutat col·laborativa-, posa a l’abast de la ciutadania una eina que permet assolir aquest objectiu de participació.

Utilitzant l’app Minuts, les persones que vulguin col·laborar en el funcionament dels actes concrets de la FM proposats pels Administradors, veuran recompensat el temps que dediquen amb la possibilitat de participar gratuïtament en activitats organitzades per l’Ajuntament de Vilafranca, com les visites guiades Medieval i Modernista, concerts, espectacles o entrades a Vinseum. Les persones que accedeixin al voluntariat per la Festa Major a través de l’app, rebran cupons que podran bescanviar per accessos a aquestes activitats culturals, formatives, de serveis i experiències.