Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Procés participatiu per a la reforma horària

El Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’entitat Iniciativa per a la Reforma Horària, posa en marxa un procés participatiu sobre la reforma horària. La finalitat d’aquesta iniciativa és informar a la ciutadania sobre els principals aspectes de la reforma horària, debatre els reptes i oportunitats que presenta, i recollir les seves aportacions.

 

Les sessions, que es van iniciar el passat 20 de setembre i finalitzen el 29 de novembre, es desenvoluparan a dotze municipis diferents: Terrassa, Barcelona, Igualada, Sort, Lleida, Lloret de Mar, Vilafranca del Penedès, Reus, Tortosa, Girona, Mataró i Esplugues de Llobregat.

Calendari d'activitats a Vilafranca del Penedès:

18 d'octubre. Conferència informativa del procés de reforma horària, a càrrec d’un membre de l’associació Iniciativa per a la Reforma Horària.
25 d'octubre. Taller participatiu de debat sobre els eixos en què es base la reforma, que són: ocupació i empresa; administració; educació, comerç i consum; cultura i oci, i mobilitat.

* Les sessions tindran lloc a les instal·lacions del Casal de la Gent Gran (carrer Peguera, 1).