Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Lliurament de premis del Concurs Literari de relats sobre voluntariat

21 de agost de 2018

El proper dilluns 27 d’agost, dins el marc dels actes previs de la Festa Major 2018, a les 19h a la Biblioteca Torres i Bages, es lliuraran els premis del Concurs Literari de relats sobre voluntariat de l’Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca i les entitats participants, en les diferents categories.

En aquest  acte, on la literatura i el voluntariat es donaran més de la mà que mai, podrem descobrir i conèixer quins són els relats guanyadors i les persones que els han escrit. També hi seran presents persones de l’àmbit de l’associacionisme i voluntariat de la nostra Vila.

En el decurs de l’acte, que comptarà amb la benvinguda a càrrec del regidor de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, es farà una explicació del procés de deliberació i  veredicte pel part del jurat format pels membres del món literari i coneixedors de la vila: David Monteagudo, José Matas Crespo, Isabel del Pilar Valero i Conchi Hito. En acabar el lliurament dels premis i lectura de relats guanyadors, hi haurà un refrigeri per les persones assistents.

Els premis consisteixen en un diploma i una dotació de 150€ per al guanyador de les categories juvenil i sènior, i un lot de llibres i auriculars sense fil per un valor aproximat de 150€ per al guanyador de la categoria infantil.

L’organització convida totes les persones participants del concurs i a tothom qui ho desitgi a assistir a l’acte.