Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Mostra artística a la Festa del barri de l’Espirall

26 de juliol de 2018

En el marc de les festes del barri de l’Espirall s’ha organitzat Art Espirall, una mostra d’activitats artístiques que té com a objectiu acostar l’art a diversos sectors de població, esdevenint una eina d’inclusió social, d’empoderament,  i de convivència intercultural entre els veïns i veïnes del barri. 
En la mostra han participat un total de 15 entitats i serveis del barri amb 12 activitats en diferents espais del barri: 6 exposicions, 1 exhibició, 1 concert, 1 mostra d’escriptura, 1 vídeo i 2 activitats infantils.
Els col•lectius que han fet possible aquesta proposta de dinamització han estat: Associació de veïns de l’Espirall, Entitats Espirall, Unió de Botiguers i Comerciants de l’Espirall, Casal d’avis de l’Espirall, Grup Activa’t tu pots, Hospital Comarcal Alt Penedès, Grup de Gospel El Turó, Germanes Hospitalàries-Hospital Sagrat Cor-Servei de Rehabilitació Comunitària de l’Alt Penedès, Unió Ciclista Espirall, Club de Futbol Base de l’Espirall, Llar d’Infants L’Enxaneta, Escola Pau Boada, Escola Mas i Perera, Associació Gent del Barri i Banc de Temps de Vilafranca. 
La iniciativa s’ha dut a terme des del programa Treball als Barris, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, dins el projecte de dinamització comunitària Espirall, Fem Barri.