Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Participació a l'activitat formativa: Finances Ètiques

19 de desembre de 2017

Una representant de l'Oficina del Voluntariat de Vilafranca va participar el dilluns 18 de desembre a l'activitat formativa de Finances ètiques, construcció d'una relació amb el Tercer Sector. Aquesta activitat va ser organitzada per l'Observatori del Tercer Sector amb la col·laboració de FETS, finançament ètic i solidari i de l'Ajuntament de Barcelona. Hi van participar entitats de banca ètica com Fiare, cooperatives de serveis financers ètics com Coop57 i Oikocredit; i assegurances ètiques com Arç Cooperativa.

L’activitat va consistir en una exposició per part de les diferents cooperatives dels serveis que poden proporcionar a les entitats com per exemple: avançaments de subvencions, finançament de projectes, préstecs participatius, assegurances... Després es van organitzar uns speaking corners on els participants van poder resoldre temes propis de cada entitat o ens municipal i compartir experiències.

La finalitat de participar en aquesta activitat per part de l’Oficina del Voluntariat és la de poder apropar els coneixements relacionats amb el finançament i les assegurances adquirits en la formació a les entitats de Vilafranca que ho desitgin.