Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Primera convocatòria de subvencions 2018 per activitats culturals i/o festives d’interès públic local

Primera convocatòria de subvencions 2018 per activitats culturals i/o festives d’interès públic local

16 de gener de 2018

CONVOCATÒRIA PER CONCEDIR AJUTS I SUBVENCIONS PER FER ACTIVITATS CULTURALS O FESTIVES D'INTERÈS PÚBLIC LOCAL

L'Ajuntament de Vilafranca, en la sessió de la Junta de Govern local el dia 15 de gener de 2018, ha acordat efectuar una convocatòria pública per a concedir ajuts i subvencions a les entitats privades i a les persones físiques sense ànim de lucre, que programin activitats culturals o festives d'interès públic local durant el període que va des de l'1 de gener fins al 30 d'abril de 2018.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 22 de gener fins al 9 de febrer de 2018 i s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilafranca.

La quantitat total concedida en concepte d'ajuts i subvencions no podrà excedir, globalment, la quantitat de 8.000 euros.

Els requisits, les bases reguladores i els criteris generals i de prioritat per concedir els ajuts, així com els impresos de sol·licitud, es podran obtenir:
• Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament, de dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 16.30 a 19h i els divendres i vigílies de festius de 9 a 14h
Servei de Cultura/L'Escorxador, carrer de l'Escorxador, 21, de 16.30 a 20.30h.
• També es poden obtenir els impresos al web de Cultura i a l'apartat de Tràmits del web municipal