Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Vilafranca celebra la 1a Festa del Voluntariat

10 de octubre de 2016

Aquest dissabte dia 8 d'octubre es va celebrar la 1a Festa del Voluntariat de Vilafranca a les piscines exteriors “Isidre Prunés” del Complex Aquàtic, amb la participació de més de 200 persones voluntàries de les 20 entitats participants. La festa, promoguda per l'Oficina Municipal del Voluntariat i les entitats que treballen amb projectes de voluntariat, va ser un espai de trobada de voluntaris i voluntàries, en un acte de reconeixement de persones que dediquen part del seu temps a realitzar activitats per la societat desinteressadament en entitats sense ànim de lucre (associacions, fundacions..) que han decidit comptar amb un programa de voluntariat. 

Va obrir l'acte representant el Govern de la Generalitat, Bernat Valls, Director General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i per part de l'Ajuntament de Vilafranca, el regidor de Participació Ciutadana i Voluntariat, Miquel Medialdea. El tinent d'alcalde de l'Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, va cloure els parlaments institucionals. També hi va ser la regidora d'Esports, Anna Doblas. 

L'acte va ser presentat pel Pere Borrut, voluntari i bisbe de l'Esglesia dels Sants dels Darrers Dies, i Amal Manal Mojaied, voluntària del Departament juvenil de l'associació El Fath per dones, que van donar pas a les diferents actuacions. La conta contes Margarita Bejumea amb el seu conte Estrelles de mar, la projecció del vídeo Esperit voluntari i la música de la soprano M. Àngels Grabolosa, amb l'acompanyament a la guitarra de Josep Solé, van fer gaudir el públic assistent. Va finalitzar l'acte amb un aperitiu i els balls del Grup Gatzara Country