Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Oficina del voluntariat

L'Oficina del Voluntariat és un servei municipal que pretén ser un espai de trobada entre la ciutadania i les enitats tot informant, assessorant i orientant les associacions i la ciutadania sobre el voluntariat.

 

L'Oficina del Voluntariat està emmarcada dins de Vilafranca pel Voluntariat que és un projecte municipal de promoció del voluntariat que busca respondre a les necessitats i demandes de les entitats socials, esportives, culturals, mediambientals o educatives i de les persones voluntàries de la vila, alhora que vol convertir-se en una plataforma per atraure noves persones interessades en participar en projectes de voluntariat.

La tasca que fan els voluntaris i voluntàries en entitats i associacions té un gran valor per a la societat. Des de Vilafranca pel Voluntariat, s'ha implusat l'elaboració d'aquest vídeo per donar visibilitat i difondre la tasca dels voluntaries, voluntàries i entitats.