Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Vull fer voluntariat

Què és el voluntariat?^

S'entén per voluntariat el conjunt d'accions que porten a terme les persones de forma lliure i solidària, per voluntat pròpia i sense contraprestació econòmica, en el marc d'una entitat privada sense ànim de lucre.

La persona voluntària decideix dedicar part del seu temps al servei d'altres persones o a interessos socials i col.lectius, a través de la participació en projectes o programes desenvolupats des de les entitats.

Què he de fer per ser voluntari?^

  1. Pensa en les teves motivacions, en quins temes, quines necessitats i quins problemes són els que et mouen a fer una acció solidària.
  2. Pensa en la teva experiència personal i professional, les teves aficions o la teva capacitat. Segur que poden ser útils als altres.
  3. Pregunta't de quin temps disposes.
  4. Tria l'àmbit que més t'interessi, informa't de les necessitats i cerca l'entitat que més s'hi adigui.
  5. Posa't en contacte amb l'entitat i parla amb ella del tipus de col.laboració que els pots oferir.

 

Si necessites informació pots posar-te en contacte amb l'Oficina de Voluntariat de l'Ajuntament i et podem ajudar. T'assessorarem sobre quines opcions tens i t'ajudarem a triar quina pot ser la millor per a tu.

Si vols ser voluntari, pots emplenar el formulari d'inscripció i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.