Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Consultes personalitzades

L'Escorxador continua oferint a les entitats sense ànim de lucre, el servei d'orientació i assessorament per a entitats 'Obre't portes', per resoldre els dubtes de reglament, fiscals, fundacionals i de tot tipus, que puguin afectar el bon funcionament de les associacions i fundacions. El servei va néixer amb la idea de poder aclarir temes de tot tipus, com per exemple, com fer els pagaments de l'IVA, l'impost de societats, aclariments i dubtes fiscals o com fer les factures, entre d'altres. 

Les consultes van a càrrec de Patrícia Julià, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i responsable de l'empresa Seinprodat, empresa especialitzada en fiscalitat de les entitats sense afany de lucre i la protecció de dades. 

Els dies de consultes continuaran essent aquest any, el darrer dilluns de cada mes en horari de tarda. Les consultes són privades, tenen una durada de 30 minuts i l' import és de 34€ (17€ l'assumeix l'entitat i 17€ l'Ajuntament). 

Per a més informació es pot trucar a l'Escorxador 93 890 04 59 o bé per c/e: escorxador@vilafranca.org