Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

El Panoràmic de les entitats

El Panoràmic és l'enquesta de les organitzacions. Pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen.

La recerca està impulsada des del Consell d'Associacions de Barcelona i el 2016 es va ampliar a tot el territori català. Les entitats de Vilafranca esteu convidades a respondre l'enquesta on line, el link de la qual es farà arribar per correu electrònic des de la Fundació Ferrer i Guàrdia

Respondre l’enquesta és l'única manera possible de recollir la informació de la realitat de la vostra associació. Està dissenyat per facilitar-vos la feina, i ajudar-vos a obtenir informació útil de la vostra organització.

Heu de tenir en compte que fent-ho, ajudareu a:

  • Donar visibilitat sectorial de les entitats sense ànim de lucre del vostre territori i/o àmbit
  • A desenvolupar polítiques de suport i enfortiment associatiu
  • Millorar la transparència de les entitats i organitzacions sense ànim de lucre
  • Disposar d’una informació actualitzada de la realitat de les entitats i organitzacions

En l’edició d’enguany 2020, es realitza un estudi qualitatiu les entitats no lucratives de Catalunya i  Vilafranca ha estat escollida,com una de les ciutats on realitzar part de la recerca.

En aquesta línia d’actuació, es portarà a terme a l´Escorxador,un Grup de discussió amb entitats de la Vila,el debat anirà entorn al tema “ El finançament i l’economia en les entitats no lucratives catalanes”.

Accessibilitat