Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Tots som regidors

El projecte ‘Tots som regidors. De l'aula a la política municipal' és un projecte d'apropament dels joves a la política municipal impulsat des de l'institut Eugeni d'Ors, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través dels serveis de Participació Ciutadana i Joventut.

L'objectiu de la iniciativa és que els alumnes de secundària adquireixin habilitats i coneixements per prendre decisions; s'eduquin en els valors del debat, el consens i la tolerància, i entenguin el funcionament del sistema democràtic. A més, es vol aprofundir en el coneixement de les institucions públiques i millorar l'expressió verbal i la comprensió lectora entre d'altres habilitats.